fbpx

Een online cursus autotechniek,- motortechniek- of campertechniek? Kun je techniek dan online leren? Jazeker! Als het maar op de juiste manier gebracht wordt! In onderstaand filmpje leg ik uit wat een E-course of online cursus auto- of motortechniek is. Meerdere filmpjes (o.a. technisch van aard) kun je vinden op mijn YouTube kanaal. Ik ben begin 2021 gestart met mijn eigen onderneming Baltus Motor Techniek waarmee ik motorvoertuigentechniek dichter bij de mens wil brengen. Het moet makkelijker te leren zijn dan alleen via het reguliere onderwijs. Luister maar!

#cursusautotechniek #cursusmotortechniek #cursuscampertechniek #cursusmotorfietstechniek #cursusbromfietstechniek #cursusonderhoud #cursusverbrandingsmotortechniek #cursusrevisie #cursusbasiselektrotechniek

Eigenlijk zijn het dus online cursussen autotechniek, campertechniek, brom of motorfietstechniek. De technische inhoud van motorvoertuigentechniek is breed en daarom toepasbaar op alles wat rijdt of rolt!

Door mijn ervaring in de motorvoertuigentechniek en het onderwijs denk ik dat ik de vaardigheden beheers om op de juiste manier online trainingen te ontwerpen.

Graag tot ziens bij Baltus Motor Techniek!

2 Reacties

 1. Henk Selderbeek

  Hoi Baltus
  Leuk dat je dit gaat doen.
  Heb zelf een bmwr50/2 van 1969.
  1e eigenaar.
  Is de cursus basis motortechniek v oor alleen motoren of ook zit daar in auto’s.

  Antwoord
  • Baltus

   Hoi Henk,
   De cursus basis motortechniek heb ik ontworpen voor beide doelgroepen, autotechniek én motorfietstechniek. Dit omdat de basiswerking van de verbrandingsmotor in beide gevallen in de basis nagenoeg identiek is.
   Mocht je nog meer willen weten, trek aan de bel! In elk geval bedankt voor je interesse 😉
   Groet. Baltus.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *