Hi!

Ik ben Baltus van ‘t Hof en sinds 2007 werkzaam als docent motorvoertuigentechniek. Voordat ik in het onderwijs ben gaan werken was ik automonteur in een autogarage.

Als kind ontdekte ik mijn interesse in techniek en door te sleutelen aan een kapotte bosmaaier en later een bromfiets was mijn technisch en praktisch lot verzegeld!

In 1996 ben ik als leerling automonteur gaan werken en in 2007 maakte ik de overstap naar het onderwijs. Een keuze waar ik nog altijd erg blij mee ben. Dankbaar kijk ik terug naar een praktijkperiode van 11 jaar waarin ik veel heb geleerd.

Tijdens mijn werk als automonteur heb ik ook veel gewerkt aan motorfietsen. In mijn eerste 8 jaar werken op het MBO, heb ik les gegeven in motorfietstechniek. Daarnaast ben ik ook nog een paar jaar als monteur werkzaam geweest in de motorrace sport (SSP). Dit zijn redenen waarom ik mijn trainingen vul met informatie voor auto, camper én motorfietstechniek.

Techniek is fantastisch!

Dat is ook de reden waarom ik online trainingen aanbied. Ik deel graag mijn passie voor techniek! En vind dan ook dat techniek buiten het onderwijs te leren moet zijn.

Mijn motto is dat iedereen techniek kan leren! Je bent nooit uitgeleerd.

In 2014 tot 2016 heb ik veel praktijkcursussen verzorgd over motorfietstechniek. Deze cursussen varieerden van basiscursussen tot gevorderd en expert.

Mijn grootste hobby is het maken van rondreizen over de wereld samen met mijn partner. Daarnaast mag ik graag rijden op mijn KTM Super Adventure (2015) of in mijn Ford Fiësta ST3 (2019).

Hieronder een korte video over wie ik ben en waar ik voor sta.

“In de media”

Hoogeveen / Groningen 10 april 2019 – Tijdens de feestelijke avond Alfa’s Goud dinsdagavond werd in een overvol EM2 te Groningen waardering uitgesproken door het Alfa-college voor toppers die alles op alles zetten voor goed onderwijs.

 

Naast waardering werd tijdens Alfa’s Goud ook het Beste leerbedrijf, de Beste praktijkopleider, de Beste docent, Beste student en Beste student buitencategorie gekozen. Docent Baltus van ’t Hof (docent aan de opleiding Motorvoertuigentechniek op locatie KARgo!) werd verkozen als Beste docent van het Alfa-college…

Lees hier meer.

Hoogeveensche Courant

Baltus van ’t Hof van KARgo! Hoogeveen is Beste Docent, Alfa-college KARgo!