fbpx

ONDERHOUDSBEURT UITVOEREN

Wil jij leren hoe een onderhoudsbeurt aan een auto uitgevoerd moet worden? Of wil je zien wat er allemaal gecontroleerd moet worden?
Een onderhoudsbeurt is niet alleen het verversen van motorolie en het vervangen van het oliefilter. Bij een onderhoudsbeurt is het gebruikelijk een controle aan het voertuig te doen waarbij de volledige technische staat in kaart wordt gebracht. In deze praktijkinstructie laat ik zien hoe een onderhoudsbeurt uitgevoerd moet worden.

Verschillende onderhoudsbeurten
De omvang van een onderhoudsbeurt kan variëren afhankelijk van de leeftijd of de kilometerstand van het voertuig. In de volksmond noemen we het een grote en een kleine onderhoudsbeurt. In beide gevallen moet de technische staat van het voertuig onder de loep genomen worden. Afhankelijk van de beurt verschilt de hoeveelheid te controleren punten. Daarnaast zullen er bij een grote beurt meer onderdelen vervangen moeten worden dan bij een kleine beurt.

Inhoud praktijkinstructie
In deze instructievideo neem ik je mee in het uitvoeren van een standaard onderhoudsbeurt aan een auto. Ik maak gebruik van mijn eigen Baltus Motor Techniek checklist welke gratis te downloaden is.
In een instructievideo laat ik zien hoe je start met een onderhoudsbeurt en laat ik je zien in welke logische volgorde er gewerkt moet worden. Ik laat o.a. zien hoe je:
– Motorolie aftapt en het filter vervangt
– Het interieurfilter vervangt
– Bougies vervangt
– Wielophanging controleert
– Werkt volgens een checklist
– etc.

Praktijkinstructie onderhoudsbeurt

Aanmelden
Na het bestellen van de praktijkinstructie ontvang je binnen 48 uur de link naar de video.

Voor maar €25,- inclusief btw weet jij hoe een onderhoudsbeurt uitgevoerd moet worden en kun je dit in de praktijk brengen!