Volg een online cursus autotechniek of motortechniek.

  Vanuit mijn ervaring en expertise heb ik een
aantal cursussen samengesteld. Van basis tot gevorderd.

De cursussen zijn overzichtelijk met een praktische inhoud. Op de juiste plaatsen worden theoretische instructies gekoppeld aan de praktijk.

Alle cursussen bevatten door Baltus geschreven theorie in te begrijpen taal. Elke lesmodule bevat één of meerdere filminstructies of videopresentaties. Naast de theorie zijn er verdiepingsvragen die je na de les kunt controleren om nog beter te de techniek te leren.

Een online cursus autotechniek- of motortechniek is interessant en leerzaam!

ONLINE CURSUS

Een online cursus auto- of motortechniek is eigenlijk een technische online training. Je hoeft net stad en land af te reizen maar je kunt vanuit huis de training doorlopen. Op elk gewenst moment kun je zien hoe ver je bent in de online training.

Zodra je toegevoegd bent aan de academy mag je ook lid worden van de besloten Facebookgroep van Baltus Motor Techniek. Hier heb je de mogelijkheid om ervaringen met elkaar uit te wisselen, vragen te stellen en te netwerken.

Deze cursussen kunnen vanaf elke plaats met internetverbinding gevolgd worden.

Het online leerplatform Pluvo heeft een voorleesoptie om de tekst in de online cursus auto- of motortechniek door het systeem hardop te laten voorlezen.

In het menu ‘ONLINE CURSUS’ is zichtbaar welke online cursussen autotechniek en motortechniek er zijn.

Bij elke cursus die volledig afgerond wordt ontvang je het bijbehorende certificaat.